Quantcast
Channel: música – El Blog de BEEP Informàtica
Viewing all articles
Browse latest Browse all 7

Panorama: Google es posa musical

$
0
0

navidad_campanas Les tauletes han arribat per quedar-se. Són un complement perfecte per als altres dispositius que ja s’havien instal·lat a les nostres vides: ordinador de sobretaula, ordinador portàtil i smartphone. Ara , el context en què s’utilitza la tauleta —a casa i moltes vegades amb finalitat d’ocifa que li donem a aquests equips usos desaconsellats. ElPais.com recull un estudi que va concloure que llegir en una tauletat just abans de dormir empitjora la qualitat del son. L’electricitat ens ho ha donat gairebé tot, però ens ha tret la son“, comença l’article de ElPais.com. En l’últim mig segle, cada vegada es dorm menys i pitjor, i les noves tecnologies agreujaran la situació. Aquesta setmana, un estudi que es publica a la revista científica PNAS, afirma que llegir en llibres electrònics abans d’anar al llit afecta negativament al somni i ens deixa endormiscats al dia següent. La culpa d’aquest efecte, la té la llum d’ona curta que emeten aquests dispositius. En els últims dos anys ja s’havien publicat altres investigacions que arribava a aquesta mateixa conclusió, per la qual cosa haurem de moderar l’ús de la tauleta en els moments previs al somni.

Si la tauleta és un dels dispositius més triomfadors dels últims temps, WhatsApp és potser l’App més reeixida pel fàcil que ha fet comunicar-nos amb smartphones i tauletes a través d’micromissatges per internet. Però hi ha coses que, segons Noticiasdot.com, no acaben d’agradar als usuaris. Es tracta d’una divertida llista. En algun dels punts segur que us hi reconeixereu. Un exemple: L’interminable Escrivint ‘, és així que no solament esperem una eternitat per veure quin és el missatge que ens arribarà, sinó que finalment és només una paraula o, en el pitjor dels casos, no ens escriuen res.

Bones notícies per als amants de la música. Els experts de Genbeta apunten que Google està afinant una nova tipologia de resultats per la seva cercador: les lletres de les cançons. Es comenta que si des de la caixa de cerca afegim el nom d’una cançó seguit de la paraula lyrics, el primer resultat que se’ns mostrarà serà una targeta amb una fracció de la lletra de la cançó, apareixerà a més el nom de l’artista que la interpreta originalment, i al final, un enllaç a Google Play per a visualitzar la lletra completa .

Avui que estem en vigílies de Nadal, és un excel·lent moment de provar aquesta nova funcionalitat. Com tothom sap, aquesta festivitat és una de les més musicals que hi ha. Així que, tots a cantar. BEEP us desitja Bon Nadal!


Viewing all articles
Browse latest Browse all 7

Latest Images

Trending Articles